Tasindim




Tasinmak kadar zor bir sey yok. Once ev aradim, internetten bakiyorum, begendigim eve telefon ediyorum, sonra gidip bakiyorum. Baktigim evler internetten baktigim evle hic ilgisi yok. Bu resimleri nasil cekiyorlar anlamadim. Resimlerine bakiyorsun aaa bu ev cok guzel tam bana gore diyorsun, bakiyorsun ki ici harabe o kadar yolu gittigine bin pisman oluyorsun. Internetteki ev kiralayan ve satan kisilere sesleniyorum, lutfen gercek resimlerini koyun, sizden rica ediyorum.
3 hafta gezdim, sonunda bir ev buldum ve nihayet tasindim. Ama yerlesemedim, bir evde ne kadar cok esya varmis, bu kadar oldugunu tasinirken anladim. At at bitmiyor.Tasinirken kirilip dokulende cabasi.
O kadar cok yorgunum ki anlatmam mumkun degil. yorgun, bitkin ayakta duracak halim kalmadi buna ragmen bu konuyu sizlerle paylasmak istedim. Cunku bloguma bakamadim, sizin icin guzel seyler yapamadim, yerlesir yerlesmez en kisa zamanda guzel seylerle birlikte olacagiz. Simdi yatmam lazim, yarin yine cok is var.
Bir kac gun sonra bulusmak uzere sevgiyle kalin.
Resimdeki ev benim evim degil hayali bir ev.

Yorumlar

  1. Nursencim, yeni evinde yepyeni bir hayat diliyorum sana, mutlulukla, sağlıkla ve güzel elişleriyle dolu... Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. Banucugum, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Hayirli olsun Nursencim. Yeni evinde gule gule otur

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazin!