5. Blog Yazarları Bulusması





15 Mayıs pazar gunu 5. blog bulusması icin Ozsut Atolyesindeydik. Bizleri ev sahibi olarak Sevil, Zeynep ve Yasemin karsiladi. Her sey hazır, organızasyon mukemmeldi. Katılım coktu. Tanıdıklarımızla konustuk, tanımadıklarımızla tanıstık ve guzel sohbetler yaptık.
Arkadaslarimiz her seyın tam olması ve bizi memnun etmek icin cok calismislardi, gercekten her sey mukemmeldi. Ellerinize saglik Sevil, Zeynep, Yasemin emeklerinize saglik bize guzel bir gun yasattıgınız icin.









Cesit cesit hediyeler hazirlamislardi. O kadar cok sponsor bulmuslardı ki. Hediye dagıtımı bitmedi, iki kez hatta uc kez cekilis yapıldı.Tum bloggerler eli bos donmedi,
kucak dolusu guzel hediyelerle evlerine donduler.






Sofra dergisinden 6 aylık abonelik, maggiden hediye sepeti( içinde neler neler var). Elitten cikolata, becelden yaglar, elidordan sac sekillendiricileri, henkel, Muratbey peynirleri, yonca gıda, Benetton, Altıparmak, Roberto Bene, Akdeniz Bujiteri, Mer Balık Restorant, Sustilo, Sebahat Guzellik Merkezi, Vaseline bu sonsorlara tesekkur ederiz.
Az kalsın unutuyordum. Ozsut cok guzel bir pasta hazırlamıstı, hep beraber kestik, ama ben yemedim cunku diyetteyim. Eminim tadı da cok guzeldir.
6. blog bulusmasında bulusmak uzere....




Yorumlar