Kolay pasta



Evde artan ,yenmeyen keklerden yapilan bir pasta. Ici ayni yas pasta gibi islak oluyor. Tadi da muhtesem, denemenizi tavsiye ederim.


Malzemeler

Evde yenmeyen kekler veya 2 paket browni kek
Bir paket cikolatali puding
1 paket bitter cikolata
1 fincan kiyilmis antep fistigi
1 fincan kiyilmis findik
1 tane muz
Hazir cikolata sosu

Yapilisi

2 bardak sutle pudingimizi pisirelim, indirmeye yakin icine bir paket bitter cikolata (evdeki yaprak cikolatada olur) atalim, cikolatanin erdiginden emin olduktan sonra indirelim. Biraz ilimasini bekleyelim, Kekleri elmizle parcalayip pudingin icine koyalim, findik, fistigi da koyalim. Muzu da ince ince dilimleyip ilave edelim. Kasik yardimi ile iyice karistiralim. Kenari sekilli bir kek kalibinin icine strecflim acalim, sonra karisimi kaliba bosaltip kasikla bastiralim. Ister dondurucuya, isterseniz buz dolabinin en soguk yerinde bekletelim. (aksamdan koyarsak daha guzel olur)
Buzdolabindan cikardiktan sonra servis tabagina ters cevirip, strecflimi cikaralim.
Uzerine isterseniz hazir satilan cikolata sosu dokebilirsiniz, istersenizde bitter cikolatayi benmari usulu eritip icine bir paket krema koyup pastamizin uzerine dokebilirsiniz. En ustunude findikla susleyin (isterseniz fistik veya hindistan cevizi ile susleyebilirsiniz) Afiyet olsun.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum yazin!