Balıklarım çıtır ve kıtır



Bu benim balıklarım çıtır ve kıtır. 6 ay önce aldığım japon balıklarımı (Hanife ve Kamuran'ı) Finlandiya'ya giderken oğluma bırakmıştım, tekrar gideceğim için almadım. Amerika'ya gittim balıklarımdan her gün haber alıyordum 2 ay sonra bir haber geldi Hanife sizlere ömür ölmüş. Sonra da fanusunu kırmışlar ben tabiki çok üzüldüm. Kamuran'anı da almadım, şimdi onlarda duruyor maşallah sağlığı yerinde.

Kızım benim üzüldüğümü görünce gidip iki tane japon balığı almış. 2 gün ad düşündük sonunda çıtır ve kıtıra karar verdik. Sabah ve akşam yem veriyorum, beni görünce suyun yüzüne çıkıyorlar ağızlarını açıyorlar, yemi hemen yutuyorlar.

Evde bir canlının olması çok güzel. Sabahleyin kalkar kalkmaz balıkların başına gidiyorum, onlarla konuşuyorum, beni dinlendiriyor, mutlu ediyor. Onlar benim can yoldaşım oldu.
Ben en küçük şeylerle mutlu olurum. Sizlerde evinize çiçek, balık veya kuş alabilisiniz. Belki bu küçük şeyler sizi mutlu edebilir.

Bir arkadaşımıza da doğum günü hediyesi 2 tane japon balığı aldık. İnşallah onlarda mutlu olmuşlardır. Mutlu olduklarını duydum. Balıklarının adını da tango ile mango koymuşlar.



Yorumlar

  1. tango ve mango cok mutlular, her gecen gun biraz daha buyuyorlar sanki:) yalniz doyma hisleri olmadigindan fanusa yaklastiginiz an sanki ziplicakmis gibi hareketleniyorlar..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazin!