Pegasus Hava Yollari


21 ekimde Londra'dan donerken haksiz yere benden 72 pound aldilar(210 lira) Pegasus bavul kurallarina gore 20 kg bagaja verilecek bir bavul, 8 kg el bagaji, bir de el cantasi.Ben de bu kurallara uyarak Londra'ya gittim, donuuste ayni kurallara uyarak hava alanina geldim cekin yaparken oradaki bir gorevli ya cantan yada kabin bagajin dedi bunun benim hakkim oldugunu gelirkende ayni sekilde geldigimi soyledim fakat beni ucaga almamakla tehdit etti bende 8 kg lik hakkim olan kabin bagajimin parasini odemek zorunda kaldim. Dondugumde pegasus musteri hizmetlerine yazdim 2 gun once(2,5 ay sonra) cevap verdiler. Cevaplarida bana benim bildigim bavul kurallarini anlatan bir mail atmislar. ZANNEDERIM PEGASUS HAKSIZ YERE ALDIKLARI BAVUL PARALARI ILE ACIKLARINI KAPATIYORLAR. Sizlerden ricam bana yapilan haksizligin sizede yapilmasini istemiyorsaniz bu yazimi paylasmaniz veya kopyalayip yapistirmanizdir. 


Ilginizden dolayi simdiden tesekkur ederim.

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun canım pegasusun saçma sapan hareketleri bunlar.Bir de hiç müşteri memnuniyetine önem vermemeleri insanın canını sıkıyor.Aslında paylaşmalıyız duyarsız olmamalıyız.Twitterda paylaşıyorum postunu,sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun 2 sene kıbrısta yaşadım bir çok kez uçağa bindim bu süre içinde ve her uçak bir macera olurdu genelde pegasus alırdık uygun kampanyalar yapardı bana kaç kez bütün bavulumu açtıtdılar zaten sıkı sıkı zor kapatıyoruz bebekle çok zahmet çektim hele o rotarlar :(
    sana karşı haksızlık yapılmıi gerçekten sonuçta 20 kilo bavul hatta 25 veriyorlar bazen 8 kiloda el hakkın var o an mecburda boyun eğiyosun dimi :(

    YanıtlaSil
  3. Duyarlilik gosterdiginiz icin cok tesekkur ederim.Sizlerin duyarliligi sayesinde tekrar incelemek icin takip numarami istediler.
    Vercekleri cevabi sizlerle paylasirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazin!