Sanko Park alışveriş merkezi




Gaziantep'e gittiğimde yeni bir alışveriş merkezinin açıldığını söylediler. Ben de merak ettiğim için gidip gezmeğe karar verdim. Daha kapısına gelir gelmez muhteşem bir yapı olduğunu gördüm. Çok emek ve para harcanmış.





İçerisine girdiğim zaman şaşırdım.Şöyle diyebilirim ki ne Akmerkez, ne Natulus, Metrocity ne de Kanyon alışveriş merkezi Sanko Park alışveriş merkezi ile boy ölçüşemez. İç mekanda yerlerde mermerlerden çiçekler yapılmış, yerler pırıl pırıl. Tüm markalar mağaza açmışlar, hangi markayı istersen orada bulabilirsin. Ünlü Akşam simitçisi de bir yer açmış, çeşit çeşit simitler yeme de yanın da yat o kadar güzel.






Teknosa'nın kocaman bir mağazası var. Carrefour 2 katlı bir yerde hizmet veriyor. Ayrıca ünlü lokantalar yer açmış, en üst katının bir kısmı da yemek bölümü için ayrılmış, yine bu katın cafesinden baktığın zaman bütün antep yağının altında. Çok güzel bir manzara.

2. katında buz pateni pisti var. Gaziantep'liler ilk defa buz pisti ile tanıştılar. Gençler çocuklar hemen öğrenmişler, sürekli kayıyorlar. Pist hiç boş kalmıyor. Gaziantep'liler daha çok yeniliklere açık ve doğunun Parisi olmaya devam ediyor...


Yorumlar