Sevgililer gunu pastası




Iste size sevgililer gununde sevgilinize yapacaginiz bir pasta. Bu pastayi kucuk kizim Gozde'yle beraber yaptik. Sevgililer gununden once kizimin finallerinin bitmesi serefine yaptik, pastayi arkadaslariyla yediler. Onlar da cok begenmisler. Ben de tam sevgililer gunune layik bir pasta oldugu icin bir gun onceden yayinlamayi uygun buldum. Cunku bakip yapmak isteyenler olabilir.
Bu pasta icin bundan once yaptigim seker hamuru ile yapilmis yas pasta tarifinin aynisini uyguladim. Yapmak isterseniz ona bakip yapabilirsiniz.

Tum sevgililerin ve birbirini seven tum insanlarin sevgililer gunu kutlu olsun.

Herkes sevdikleri ile birlikte omur boyu mutlu olsunl Sevgililer gunu deyince hep bir erkekle kadinin birlikteligi dusunuluyor. Benim dusuncem ve cogu kimsenin de dusuncesi sevgililler gununun birbirini seven tum insanlarin gunu oldugudur. Sevgi, sevmek gercekten guzel bir seydir. Insanin icini isitir. Insan esini, cocugunu, arkadasini, sevgilisini sever. Onlar da sevgilidir. Sevgimizi bir gun degil de butun yil ve omur boyu soylemeliyiz.

Bana kalirsa bu gunu de tuketim gunu yaptilar. Ya mutlaka hediye mi almak lazim. Icten soylenen seni seviyorum sozu tum hediyelerden daha guzel olacaktir (yalniz icten soylenmeli).
Gelin bu yaziyi okuyan herkes yaninda kim varsa kocasina, cocuguna, arkadasina, sevgilisine "SENI SEVIYORUM" desin.



Yorumlar

  1. senin de sevgililer gunun kutlu olsun anne!

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim kizim, sizinde kutlu olsun hep boyle mutlu kalin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yazin!